Internetboekhouden in Asperion

Uw boekhouding in Asperion.nl online: betaalbaar, modern, efficiënt en snel zelf te verwerken! Veel functionaliteit voor slechts
€ 12,50 excl. BTW per maand. Meer dan een internetverbinding is niet nodig! Internetboekhouden kenmerkt zich door een veelheid aan ongekende extra functionaliteiten.

Naast de reguliere boekhoudfuncties zijn er vele extra standaardfuncties die het boekhouden efficiënter en makkelijker maken. Zoals o.a. automatische koppelingen met de bank. Het scannen van uw inkomende facturen gebeurt d.m.v. een scanner of uw smartphone! Dat bespaart werk en verlaagt de kans op fouten. En weet u wat het allerleukste is? De meeste van die opties kosten helemaal niets extra! Ze zitten gewoon in het standaardpakket!

Mogelijkheden standaardpakket
Een standaardpakket via De Vries & Nell Maarn Accountancy kost slechts € 12,50 excl. BTW per maand. De volgende mogelijkheden zitten onder andere in dit standaardpakket:

  • Financiële administratie
  • Balans en winst- en verliesrekening / periode balansen
  • Scanboekhouden inkoop- en verkoopfacturen
  • Aanmaningen
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie met overzichten van de openstaande posten en van alle facturen (per debiteur/crediteur of totaal)
  • Automatische koppeling bankgegevens (momenteel Rabobank, ABN AMRO, ING bank, KNAB Bank en Bunq bank
  • Betalen van crediteuren (u bepaald zelf van wie en welk bedrag) en bij de Rabobank ook het rechtstreeks verzenden naar internetbankieren zodat u het alleen hoeft door te sturen. Bij andere banken het maken van een exportbestand dat in internetbankkieren kan worden geïmporteerd
  • Aangifte omzetbelasting
  • Import/export van gegevens (o.a. naar Excel)
  • En vooral ongekend veel inzoommogelijkheden door middel van veel links in overzichten op het scherm

Wanneer u de inkoop- en verkoopfacturen scant kunt u bij boekingsregels of bij overzichten van facturen op een pdf-icoon klikken en de factuur staat op het scherm. U hoeft nooit meer in ordners met papieren facturen te zoeken.

Daarnaast kent het standaardpakket ook bijzondere opties zoals een verplichtingenadministratie die ik ook weleens heb gebruikt voor verhuur van panden met signalering wanneer de huur moet worden aangepast. Dit ook in combinatie met vaste huurfacturen (zie hieronder).

Optionele module verkoopfacturen
De module Facturatie stelt u in staat om al uw facturatie wensen te vervullen. Facturen, creditfacturen, vaste en proforma facturen. U kunt direct aan de slag met een van de beschikbare standaard lay-outs. U kunt ook uw eigen factuur lay-outs samenstellen compleet met eigen logo.
Facturen worden als PDF gemaakt en kunnen ook direct per email verstuurd worden of worden afgedrukt voor verzending per post. Deze module kost via De Vries & Nell Maarn Accountancy € 12,50 excl. BTW per maand extra.

Belangrijkste voordelen
Het handmatig verwerken van papieren boekstukken behoort nu definitief tot het verleden! U kunt voortaan alle boekstukken volledig digitaal verwerken. Zelfs via uw smartphone kunt u de facturen middels een app scannen naar uw administratie.
Boekhouden en bankieren bij (momenteel alleen) de Rabobank, ABN Amro en ING bank is nog nooit zo makkelijk geweest. Alle afschriften komen automatisch vanuit uw bankrekening(en) naar uw boekhouding en zijn direct zichtbaar in uw administratie.
Geïnteresseerd in online boekhouden?

Bent u geïnteresseerd in deze praktische wijze van boekhouden en wenst u meer informatie neem dan contact met mij op.